Tour de Kainuu on täällä taas!

Kesän kuumin maantiepyöräilytapahtuma Tour de Kainuu 2023 järjestetään tänäkin vuonna heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna, ja tarjolla on seuraavat etapit:

🔥 Lauantaina 1.7.2023: Vaarojen kierto 150 km

🔥 Sunnuntaina 2.7.2023: Tour de Nuas 85 km

Voit osallistua molempiin tai vain yhteen etappiajoon. Sunnuntain Tour de Nuas -etappi on näistä kahdesta etapista helpompi ja lyhyempi, mutta tämänkin etapin ajaneena tietää pyöräilleensä. Lauantaina tarjolla on Vaarojen kierto -etappi, joka haastaa mahtavalla määrällä nousumetrejä ja melkein kaksinkertaisella määrällä kilometrejä sunnuntain Tour de Nuas -etappiin verrattuna

Ja hei! Tämän vuoden uutuutena lauantain Vaarojen kierto -etapilla kaikille pyöräilijöille on myös ajanotto, ja kolme nopeinta naista ja kolme nopeinta miestä palkitaan! Muista kuitenkin, että matkaan voi lähteä myös nautiskelemaan!

Ilmoittautuminen on nyt auki, ja edullisin Early bird -hinta on voimassa vappuaattoon 30.4. saakka! Ilmoittaudu siis mukaan heti osoitteessa https://www.tourdekainuu.fi/

(Huom! Jos käytät nettisivuja mobiilissa, käännä kännykkä poikittain, jotta sivut toimivat oikein. Sivuja korjataan parhaillaan.)

Tervetuloa nauttimaan rennosta tapahtumasta, kauniista vaaroista ja kirkkaana loistavista Kainuun vesistä!

Jaa tämä!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ajankohtaista